sebastianviren.blogg.se

Mitt liv i rullstol! Jag älskar att åka bil, va med kompisar och att det ska hända någonting hela tiden!

Mycke hockey nu 😄

Publicerad 2016-11-27 21:13:15 i Allmänt,

Torsdag kväll bar det iväg till Behrn arena för att se Färjestad krossa Örebro, men icke, åkte hem med en förlust o tänkte ja ja på Lördag vinner dom 👏🏻

Sen va det fredag och inte vilken fredag som helst utan Black Friday och lön, så det va inte bara vi som va shopping sugna. Tjata till mig lite käk på McDonalds iallafall trots assistentens protester o 20 minuters kö fick ja som ja ville.

Så kom Lördagen och efter alla måsten satte ja mig och vänta på att Mia skulle komma så vi kunde dra på Hockey i Karlstad. Matchen vill ja helst inte skriva om men måste väl tala om att det blev ännu en förlust för Färjestad. Skärpning nu!!

Väl hemma blev det att varva ner framför tvn och försöka tina upp mina fötter, så massage värmekudde o filt gjorde susen.

Och i dag är det ju första advent, så vi drog iväg till Wadköping på julmarknad, det va mysigt men väldigt kallt o blåsigt. Vi fick nog ganska snart o drog vidare en snabbis till Ikea och till Ica o handla.

Och som så många andra söndagar bjöd jag Mamma o Pappa på nåt gott och så spela vi Bingolotto, ingen vinst på spelen iaf. Nu har vi advents pyntat lite till så nu blir det att softa o ladda för sista dans passet med Andre i morgon. Ha en bra söndags kväll alla.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela